Campagnefilmpje: beter kies je Liesje!!

Waarom wil ik naar Brussel? Omdat ik geloof dat:

  • we niet alles alleen kunnen. Voor sommige dingen hebben we Europa nodig. Om migratie te beperken, klimaatverandering tegen te gaan en om onze veiligheid te waarborgen. Het belang van die samenwerking zag ik van dichtbij in de jaren dat ik op het ministerie van Defensie werkte. Onze veiligheid is een groot goed. Want: zonder veiligheid geen vrijheid.
  • een goed functionerende rechtstaat onmisbaar is. Als advocaat zie ik dagelijks hoe belangrijk een onafhankelijke rechter en de toegang tot het recht zijn. Voor iedereen. In heel Europa. Zodat jouw rechten niet geschonden worden en als dat wel gebeurt, je je recht eenvoudig en snel kunt halen. 
  • we veel van onze welvaart te danken hebben aan de samenwerking binnen Europa. Dat mag wel met een stuk minder administratief geneuzel, zodat onze ondernemers de ruimte hebben om gemakkelijk in heel Europa zaken te doen. Voor onze startups in Amsterdam wil ik in ieder geval aan de slag voor één Europese licentie. Dat stimuleert innovatie én levert banen op.
Zet cookies aan om de video te tonen.